27 Mayıs 2011 Cuma

Hayırlı Cumalar




Rabbim hizmet kapısından Rahmet nazarından Cennet kokusundan Kendi rızasından mahrum etmesin Hayırlı Cumalar

3 yorum:

  1. Merhabalar,

    Hayatımıza yeni bir heyecan ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler, Yaratıcımıza, ailemize, çocuklarımıza ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmakta, yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmaktadır. Bu mübarek zaman dilimizi fırsat bilerek, Yüce Dinimizin bizden istediği; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterelerim.

    Bu düşüncelerle Regaib Kandilizini ve üç aylarınızı tebrik eder, birlilik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Nurgül Hanım,

    Bloğunuza pek yeni birşeyler eklemediğiniz gibi zannedersem benim de üye olduğum ancak şimdi ismini tam hatırlayamadığım FORM'dan da ayrıldınız galiba.

    Sessiz soluksuz kalacak kadar bloğunuzdan ayrı kalma nedeninizi bilemiyorum ama, arada sırada nefes alıp verdiğinizi hissetmek bloğunuzu takip edenler için yararlı olacak gibi geliyor bana.

    Selam ve daualarımla, en Güzel'e emanet olun, saygılarımla.

    YanıtlaSil